Praktische info

Bestel je ticket

Niet meer twijfelen – gewoon doen! Ga naar onze bestelpagina.

Locatie

Future Proof gaat door in de Stelplaats, Vuurkruisenlaan 2, 3000 Leuven.

De Stelplaats bevindt zich op wandelafstand van Leuven station en is dus vlot bereikbaar met de trein of de bus. Fietsers kunnen hun fietsen kwijt op het voorplein van de Stelplaats of in de fietsenparkings van het station.

De locatie is rolstoeltoegankelijk, met uitzondering van het sanitair.

  • Ticketprijzen

Standaardtarief Discounttarief*
Donderdag 25/101 Gratis Gratis
Vrijdag 26/101 €15 €10
Zaterdag 27/102 €20 €15
Zondag 28/103 €15 €10
Weekend 26-28/10 €40 €25

In de ticketprijzen is steeds lunch en/of avondeten inbegrepen:
1 Avondeten inbegrepen
2 Middag- en avondeten inbegrepen
3 Middagmaal inbegrepen
* Discounttarief voor studenten en werklozen

Blijf overnachten in Leuven

Blijf je graag met de andere deelnemers en vrijwilligers in Leuven overnachten? Voor donderdag, vrijdag en zaterdag reserveerden we enkele bedden in Jeugdherberg Blauwput, op wandelafstand van de Stelplaats. Een bed in een 4- of 6-persoonskamer kost 21,80 euro (< 30 jaar) of 24,20 (≥ 30 jaar). Lakens en een duurzaam ontbijt zijn inbegrepen in de prijs. De eerste 30 deelnemers krijgen 50% korting. Snel reserveren is dus de boodschap!

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@future-proof.be en dan leggen wij je bed vast. Het is dus niet de bedoeling dat je rechtstreeks bij de jeugdherberg reserveert.

Liever logeren bij een local? Neem dan een kijkje in het Beddenaanbod. Of bied je zelf graag een slaapplek aan? Voeg je locatie dan zeker toe in het beddenaanbod. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het linken van vraag en aanbod. Je moet dus zelf contact opnemen met elkaar.

Disclaimer: We houden je gegevens bij om met je te communiceren in het kader van Future Proof. We bewaren deze gegevens in een beveiligd digitaal systeem. We geven deze gegevens niet door aan derden. Je kan ten alle tijden vragen om je gegevens te wissen uit dit systeem.