praktisch

The Village

The Village mikt op jongeren tussen 16 en 26 jaar.

GC de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode is één van de zeven gemeenschapscentra van ‘de Rand’. Deze vzw ondersteunt en stimuleert het Nederlandstalige karakter van de Vlaamse Rand. De organisatie draagt bij tot de groei van een open en verdraagzame leefgemeenschap, die vanuit een Nederlandstalige profilering de leefkwaliteit voor de hele bevolking van de Vlaamse Rand bevordert.

Meld je aan in de Boesdaalhoeve op woensdag 5 juli tussen 9u en 10u.

>>> Download hier alle praktische info.

Boesdaalhoeve

SLAPEN

The Village vindt plaats in de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode. Alle workshops gaan door in de hoeve, die we volledig hebben afgehuurd. Slapen doen we in tentjes in het aangrenzende park, dat uiteraard future proof wordt ingekleed.

Breng je eigen tentje, matje en slaapzak mee!

Eten

Het eten doorheen de week wordt verzorgd door Kokerellen. Kokkerellen stilt de honger daar waar mensen zich verzetten tegen ongelijkheid en de uitbuiting van aarde, mens en dier, lees: het huidige economische en politieke systeem.

Kokerellen wil als keuken deel zijn van een oplossing en niet van het probleem. Daarom koken ze zoveel mogelijk veganistisch en biologisch en maken ze ook vaak gebruik van lokaal en ‘gerecycleerd’ voedsel.

Tickets

The Village mikt op jongeren tussen 16 en 26 jaar.

Een combiticket voor The Village en The Festival (5-9 juli) kost € 130. Daarin zit inbegrepen: het volledige programma, een slaapplek (maar breng je eigen tent, matje en slaapzak mee) en eten.

Future Proof wil niemand uitsluiten. Als de standaardprijs financieel moeilijk ligt, voorzien we een solidariteitstarief. Neem in dat geval contact met ons op.

Bestel tickets

Bereiken

Neem de trein naar Sint-Genesius-Rode (bijna alle treinen gaan via Brussel) en volg de pijlen naar de Toekomstlaan. Op woensdag 5 juli verwachten we jullie tussen 9u en 10u voor een utopische ontvangst.

Meer vragen?

Heb je een vraag? Wil je iets kwijt?
Contacteer ons via info@future-proof.be

foto’s: unsplash.com