praktisch

Festival

Het Festival vindt plaats op 8 juli (10:00 en 19:00) en 9 juli (11:00 en 14:00) en is er voor iedereen vanaf 16 jaar. Het vindt plaats in en rond OPEK, een kunstenhuis dat vernieuwende verbindingen mogelijk wil maken tussen kunst, educatie en publiek.

We vinden het belangrijk dat onze bezoekers elkaar leren kennen op Meet us in Utopia-kennismaking op zaterdag om 10u. Daarna kan je je eigen programma uitstippelen en vol goesting het Festival induiken.

Aan het onthaal krijg je een programma-overzicht. Voor alle sessies geldt: vol is vol. Indien je niet kan deelnemen aan de sessie van je eerste keuze, vragen we je om een andere keuze te maken.

>>> Download hier het volledige programma!

OPEK

SLAPEN

In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juli kunnen deelnemers hun tentje kwijt op onze festivalcamping in het park De Bruul, op 700 meter van de festivallocatie.

Breng je eigen tentje, matje en slaapzak mee. Je kan je tent opzetten na het avondmaal op zaterdagavond.

Eten

Het eten op het festival wordt verzorgd door Kokerellen. Kokkerellen stilt de honger daar waar mensen zich verzetten tegen ongelijkheid en de uitbuiting van aarde, mens en dier, lees: het huidige economische en politieke systeem.

Kokerellen wil als keuken deel zijn van een oplossing en niet van het probleem. Daarom koken ze zoveel mogelijk veganistisch en biologisch en maken ze ook vaak gebruik van lokaal en ‘gerecycleerd’ voedsel.

Lunch kan op zaterdag tussen 12u15 en 13u, op zondag tussen 12u en 14u, op zaterdagavond wordt het avondmaal geserveerd om 18u30 ontbijten op zondag kan om 10u. Al deze maaltijden zitten inbegrepen in je toegangsticket.

Tickets

Het Festival is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

Voor de festivalformule (dus enkel 8 & 9 juli) vragen we € 30. Daarin zit inbegrepen: het tweedaagse programma van het festival, een slaapplek voor de nacht van 8 op 9 juli (maar breng je eigen tent, matje en slaapzak mee), eten (ontbijt, middagmaal, avondmaal), en een Dopper drinkfles.

Future Proof wil niemand uitsluiten. Als de standaardprijs financieel moeilijk ligt, voorzien we een solidariteitstarief. Neem in dat geval contact met ons op.

Bestel tickets

Bereiken

Neem de trein naar station Leuven. Vanaf het station stap je ongeveer een kwartier naar OPEK, waar alle lezingen en workshops plaatsvinden.

Locaties

plan locaties

Meer vragen?

Heb je een vraag? Wil je iets kwijt?
Contacteer ons via info@future-proof.be

foto’s: unsplash.com